Drone-overvågning for at øge sikkerhed​

Har du et område, du ønsker sikret i højere grad? Hos High End Services tilbyder vi udover vagt-og sikkerhedstjenester også drone-overvågning af større områder. Disse tjenester tilbyder vi til hele landet blandt andet i områderne omkring Hvidovre, Brøndby eller København.

Med drone-overvågning er man i stand til at observere et stort område ovenfra. Dette kan være særligt smart, hvis området er mindre tilgængeligt, eller hvis man ønsker en diskret og nem måde at overvåge et større areal.

Hvordan fungerer drone-overvågning?

Bestiller du drone-overvågning hos os, foregår det således, at en af vores medarbejdere vil dukke op på den ønskede adresse og foretage selve processen for dig. 

Vi er et autoriseret vagtfirma, og vores droneoperatører har også undergået autorisering, hvilket både indebærer dronecertificering og dronekurser. Du kan altså trygt overlade sikkerheden til os.

​​

Vores droneoperatører flyver, som kunden ønsker det, så du kan sikre dit område på den mest grundige og bedst mulige måde. Vi kan altså med hjælp af droner bidrage til at afsikre både mindre og større områder fra luften på en let måde. 

Dette kan derudover bruges til at afsøge et bestemt område, hvis du frygter for – eller førhen har oplevet – ting såsom indbrud eller tyveri.

Kontakt os for mere information om drone-overvågning

Måske står du overfor at skulle sikre et område, men er usikker på, hvordan du gør det bedst muligt? Måske det er ufremkommeligt til fods? Eller måske ønsker du en mindre synlig og mere regulær afsøgning af området? 

I så fald skal du ikke tøve med at kontakte os for mere information om sikkerhed og drone-overvågning.

Dette kan du gøre på telefon 53 63 99 00 eller ved at skrive en e-mail til contact@highendservices.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.​

"​100% anbefalet virksomhed! Tak for god service, fornuftigt mandskab og snaksommeligt personale"

- Daniel Tved 

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook

Firmaet

HIGH END SERVICES

Autoriseret vagtvirksomhed

CVR: 36455195

53 63 99 00

Send e-mail

Sociale medier

high end logo w. text

Følg os på Facebook

Kontakt os her

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt