Om High End​

Værdsætter du også kvalitet, service og engagement?

For High End Services er kun det bedste godt nok. Vi er i branchen fordi vi vil gøre en forskel og ønsker at levere en service udover det sædvanlige.

Vores interne fælles kompetencer og vores netværk gør os til et godt bud på din nye sikkerhedsleverandør.

Vi leverer altid et højt service niveau, samt veluddannet professionelt personale.

Brug kontaktformularen nederst på siden, eller ring til os i dag for at høre nærmere om en mulig løsning på din opgave.

Ingen opgaver er for små, ingen opgaver er for store og ingen opgaver er umulige.

High End Services er et ambitiøst dansk sikkerheds firma, godkendt af Rigspolitiet til at udføre en bred vifte af vagtydelser.

High End Services personale er sammensat af personer med erfaringer fra mange forskellige brancher. Vi arbejder med sikkerhed fordi vi brænder for det, og vores folk fungerer godt uanset om det er som enkelt person eller som del af en gruppe. Vores vagter opfylder som minimum den Dansk lovgivning på området. Derudover har de dog en masse forskellige kompetencer med i baggagen, herunder kan nævnes: Nødbehandler, livvagtsuddannelse, internationale udsendelser, brandbekæmpelse, specialkørsel, og meget mere.

Som kunde hos High End Services behøver du kun koordinere dine behov ét sted, uanset om det gælder: Fastvagt, runderende vagter, vagter til events, garderobe folk, bar personale, privat chauffør, buskørsel, sweeping af lokaler, skjult overvågning, sikkerhedsplaner, myndighedsgodkendelser, toilet faciliteter, hegn/afspærring, etc. 

Vi har kontakterne som kan matche dit behov.​

High End Services drives af to ildsjæle, der vil gå det ekstra stykke for at levere varen. Vi er begge uddannet mellemledere i forsvaret, men har siden hen bevæget os i både det almindelige erhvervsliv samt den private sikkerhedssektor. Vi havde nogle tanker og visioner om hvordan man effektivt, og til tider mere professionelt, kunne løse opgaver og dermed blev High End Services til. Men et navn som “High End”, sætter nogle forventninger op hos dig som kunde. De forventninger vil vi selvfølgelig møde til fulde. Vi er altid yderst professionelle, og dedikerede til vores opgaver. Af samme grund er vores motto: “Your dedicated security provider”.

Vi dedikerer os til de opgaver vi siger "ja tak" til, og leverer altid et gennemarbejdet produkt til dig som kunde, hvad enten det er en sikkerhedsplan der skal skrives, en særtransport eller 20 vagter der skal passe på dine interesser. Vi påtager os gerne opgaver som andre firmaer ikke kan, tør eller vil. Store som små, ingen opgaver er uinteressante.

High End Services opgaver inkluderer arbejde for myndigheder, større events, personbeskyttelse, specialopgaver og store sikkerhedsopgaver i ind- og udland.

Vi ser frem til også at løse din opgave.​

"​100% anbefalet virksomhed! Tak for god service, fornuftigt mandskab og snaksommeligt personale"

- Daniel Tved 

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook

Firmaet

HIGH END SERVICES

Autoriseret vagtvirksomhed

CVR: 36455195

53 63 99 00

Send e-mail

Sociale medier

high end logo w. text

Følg os på Facebook

Kontakt os her

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt