Sikkerhedsvagt til alle arrangementer

High End Services i Hvidovre, hjælper dig med sikkerheden når du skal afholde et arrangement i København, på Sjælland eller et helt andet sted. 

Skal du eksempelvis arrangere en privatfest, en firmafest, en koncert, en byfest, uanset størrelse, og mener du at dette kræver en seriøs og professionel samarbejdspartner, så er High End Services det rette valg som din sikkerhedsvagt og dørmand. 

Vi har stor erfaring inden for planlægning og afvikling af større og mindre events.

Totalløsning til dit arrangement med en sikkerhedsvagt

Skal du planlægge noget stort som kræver myndighedsgodkendelser?

Lad High End Services hjælpe med kontakt til relevante myndigheder, samt give rådgivning i forbindelse med både planlægning og afvikling af eventsikkerhed.​

Som sikkerhedsvagt sørger vi i bund og grund for, at dine behov kun skal koordineres ét sted. Lad High End Services stå for sikkerhedsplanen, indhentning af tilbud på toiletfaciliteter, hegn og øvrig afspærring, samt sikkerhedspersonale m.m. 

Så skal du kun koncentrere dig om at nyde dagen, og vide at dit event er i sikre hænder. Vi har også alle de rette kontakter, til at kunne give dig et prisdygtigt tilbud og dække alle behov, der måtte være i forbindelse med eventsikkerhed og alt det der følger med til små og store events.

Kontakt os for mere information om eventsikkerhed

Står du og mangler en sikkerhedsvagt til dit næste arrangement? Kontakt High End Services for et uforpligtende møde eller tilbud på event sikkerhed. 

Ring til os på telefon 53 63 99 00 eller skriv til contact@highendservices.dk, for at høre mere om event sikkerhed og hvad vi kan gøre for dig.​

"​100% anbefalet virksomhed! Tak for god service, fornuftigt mandskab og snaksommeligt personale"

- Daniel Tved 

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Facebook

Firmaet

HIGH END SERVICES

Autoriseret vagtvirksomhed

CVR: 36455195

53 63 99 00

Send e-mail

Sociale medier

high end logo w. text

Følg os på Facebook

Kontakt os her

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt